Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Weekendje weg Drenthe

Een weekendje weg naar Drenthe naar een vakantiepark op een schitterende locatie. Landgoed Het Grote Zand ligt namelijk tussen de uitgestrekte bossen en heidevelden. Een ideale plek om heerlijk van de natuur te genieten, maar ook om leuke uitstapjes te maken. Er zijn veel historische bezienswaardigheden, mooie steden, maar ook tal van speel-, attractie en dierenparken. Tijdens een weekend weg in Drenthe is er dus genoeg vertier voor alle leeftijden, zowel op het vakantiepark als daarbuiten. De heerlijke accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien maken het weekendje weg in Drenthe compleet.

Een eigen sauna of een kindvriendelijke accommodatie

Het vakantiepark Het Grote Zand is ruim opgezet en ook hier zie je al snel dat je omringd bent door een schitterende natuur. Je kunt hier lekker genieten op je terras van je accommodatie met een goed boek of met elkaar met wat lekkere hapjes op tafel. Er zijn verschillende typen accommodaties op het park. Voor kleine gezelschappen, maar ook voor een gezelschap van maximaal 12 personen. Alle villa’s hebben gratis wifi en zijn zeer comfortabel ingericht. Sommige accommodaties hebben als extra een sauna, een sunshower of een bubbelbad. Er zijn ook accommodaties die speciaal zijn aangepast voor mindervaliden of kindvriendelijke accommodaties. Waar je voor kiest voor je weekend weg in Drenthe hangt van je gezelschap af.

Ontdek onze accommodaties

Faciliteiten voor alle leeftijden

Behalve de faciliteiten die je in de accommodatie hebt, zijn er ook nog verschillende faciliteiten op het park die het weekendje weg in Drenthe nog leuker maken. Voor de waterpret is er bijvoorbeeld het overdekte zwembad met apart kleuter/peuterbad waar je in alle seizoenen van kunt genieten. Maar er is ook een speciale Kids Club voor de kleintjes waar Koos in de vakanties gezellig langskomt. Natuurlijk zijn er verschillende speeltoestellen, maar er is ook een recreatieruimte, een trampoline en skelterverhuur. Op vijf minuten afstand kun je tegen betaling gebruik maken van verschillende beauty faciliteiten. Voor wat boodschapjes kun je terecht in de minimarkt, maar als je liever uit eten gaat zijn er ook verschillende eetgelegenheden op het park. Je kunt op het Landgoed Het Grote Zand ook fietsen huren om tijdens je weekend weg de fraaie omgeving te ontdekken.

Ontdek onze faciliteiten

Uitstapjes maken tijdens een weekend weg in Drenthe

Er zijn verschillende fiets- en wandelpaden in de directe omgeving waardoor je op een recreatieve manier of op een sportieve manier een goed beeld van de omgeving krijgt. Wandel of fiets ook eens over het Boomkroonpad om Drenthe vanuit de boomtoppen te bekijken. Maar er zijn er ook talloze mogelijkheden om culture uitstapjes te maken, er zijn musea in overvloed. Veel musea zijn geschikt voor het hele gezin. Zoals het interactieve Gevangenis Museum in Veenhuizen of het Museumdorp Orvelte. Een andere optie is om zo’n leuke Eend te huren om een tocht door het gebied te maken. De jeugd heeft deze karakteristieke auto’s misschien nog nooit gezien. In de directe omgeving bevinden zich ook verschillende speel-, attractie en dierenparken. Probeer eens het Attractiepark Drouwenerzand, bij dit bijzonder attractiepark is het eten en drinken bij de voordelige entreeprijs inbegrepen. Dat maakt het weekend weg in Drenthe nog voordeliger.

Ontdek de omgeving
<