Vakantiepark Hooghalen

Een vakantiepark in Hooghalen is een ideale locatie om van een heerlijke vakantie te genieten. De ligging in het veelzijdige Drenthe maakt dat iedereen hier optimaal kan genieten. Het Landgoed Het Grote Zand is omringd door vier natuurgebieden waardoor het een walhalla voor de natuurliefhebber is, maar ook families met kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken. De afwisselende omgeving biedt een willekeur aan musea en speel- en attractieparken waardoor het bungalowpark in Hooghalen een uitstekende keuze voor het hele gezin is. Via prachtige fietsroutes kunt u de omgeving ontdekken. Geen fietsen meegenomen? Geen probleem, die huurt u gewoon op het vakantiepark in Hooghalen. Maar ook wandelend zijn er mooie routes om het gebied te verkennen.

De verschillende typen accommodaties

Op Het Grote Zand bungalowpark in Hooghalen vindt u diverse typen accommodaties. Het vakantiepark is ruim opgezet en de meeste accommodaties zijn vrijstaand. Bij iedere bungalow is een parkeergelegenheid voor één auto. Alle accommodaties zijn ook voorzien van gratis wifi, een tv en tuinmeubilair. U kunt dus ook even lekker buiten zitten op uw eigen terras. Sommige accommodaties hebben nog een aantal andere extra's en als uw voorkeur daar naar uitgaan kunt u hiervoor kiezen. Misschien vindt u het namelijk leuk om te slapen in een bedstee of staat die sunshower u wel aan. Maar er zijn ook typen met een infrarood of een traditionele sauna of met een bubbelbad. Het is maar net waar de voorkeur naar uitgaat. Op het vakantiepark zijn ook kindvriendelijke accommodaties en accommodaties voor mindervaliden. De maximale capaciteit voor de accommodaties op dit vakantiepark is 12 personen.

Het vakantiepark in Hooghalen is een paradijs voor kinderen

Landgoed Het Grote Zand is ook een van de vakantieparken in Hooghalen waar u verschillende faciliteiten op het park heeft. U kunt bijvoorbeeld behalve fietsen ook skelters huren waarmee de kinderen lekker kunnen skelteren. Maar misschien gaan ze liever naar de Kids Club waar Koos Konijn in de schoolvakanties ook nog even op bezoek komt. Er zijn voldoende speelplekken met speeltoestellen zodat de kinderen zich prima kunnen vermaken op het park. Dan is er nog het overdekte zwembad met het peuter- en kleuterbad. Spetteren en spatteren kunt u hier het hele jaar door. Ook heeft het park verschillende eetgelegenheden, zoals een restaurant, een eetcafé en een snackbar. En heeft u nog wat boodschapjes nodig dan loopt u gewoon even naar de minimarkt.

Genieten van de omgeving

De bungalowparken bij Hooghalen zijn in trek door de veelzijdigheid aan mogelijkheden voor uitstapjes. We hadden het al over de vele speel- en attractieparken en daar komen ook nog de dierenparken bij. De kleinere kinderen zullen zich bijvoorbeeld uitstekend vermaken in het Plopsa Indoor Coevorden, zelfs als het weer buiten wat minder is. Het bijzondere Wildlands is leuk voor het hele gezin. Maar ook het Museumdorp Orvelte is een bezoek waard. Hier is nog duidelijk te zien hoe ze honderden jaren terug leefden en hun brood verdienden. Bezoek ook eens de Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe of het financieel aantrekkelijke Drouwenerzand Attractiepark waar al het eten en drinken in de voordelige entreeprijs inbegrepen is. Het Nationaal Park Dwingelderveld is in bepaalde periodes een groot roze heideveld, maar is zeker het hele jaar door een bezoek waard.