Een heerlijke vakantie op een vakantiepark Hooghalen!

Landgoed Het Grote Zand ligt op korte afstand van het gezellige dorp Hooghalen, een dorp in de provincie Drenthe met ongeveer duizend inwoners. In Hooghalen vindt u onder andere diverse kerken, horecagelegenheden en winkels. Rondom Hooghalen vindt u naaldbossen, loofbomen, heidevelden en restanten van de veengronden. De natuur rond dit gezellige dorp is daardoor erg groen en zorgt voor een frisse indruk. De perfecte omgeving om te genieten van een vakantiepark Hooghalen, dus!

Dagjes uit rondom Hooghalen

In de omgeving van ons Hooghalen vakantiepark zijn onwijs veel leuke dingen te doen. Er zijn verschillende dagjes uit voor jong en oud. Zo kunt u naar het Hunebedcentrum gaan, om de grootste attractie van Drenthe beter te leren kennen. Of u leert onze geschiedenis beter kennen door naar het voormalig kamp Westerbork te gaan. Er zijn genoeg leerzame uitjes in de buurt. Daarnaast is er natuurlijk ook tijd van plezier. Wat dacht u bijvoorbeeld van Dierenpark Emmen? Of misschien gaat u liever naar Verkeerspark Assen. Voor iedereen is er wel wat wils in de buurt van ons bungalowpark Hooghalen!

De omgeving van Landgoed Het Grote Zand

Ons vakantiepark Hooghalen is een perfecte uitvalsbasis om ontspannen de omgeving rond Hooghalen te gaan verkennen. In de omgeving zijn lange wandel- en fietsroutes aangelegd zodat u eindeloos kunt genieten van de rust en ruimte terwijl u het mooie landschap bekijkt. De veelzijdigheid van de natuur zorgt voor een prachtig landschap. Door de frisse lucht, de ritselende bomen en de groene landschappen heeft u ieder uur van de dag het gevoel dat u heerlijk op vakantie bent. Tijdens uw tijd op een vakantiepark Hooghalen krijgt u altijd dat echte vakantiegevoel waar iedereen zo van houdt.

Vakantiehuizen op Hooghalen vakantiepark

De vakantiehuizen van bungalowpark Hooghalen zorgen er voor dat al onze gasten genieten van een heerlijk verblijf. Zo zijn diverse vakantiehuizen speciaal uitgerust voor jonge kinderen, maar zijn er ook wellness vakantiehuizen beschikbaar. Of u nu met 4 of 12 personen van uw vakantie komt genieten, bij ons is iedereen welkom! Dat wordt genieten van uw vakantie in Drenthe.

Uw uitvalsbasis in Hooghalen

Uw heerlijke bungalow in combinatie met de prima faciliteiten van vakantiepark Hooghalen zorgen er voor dat het u niets ontbreekt tijdens uw vakantie. Neem een duik in het overdekte zwembad en ontspan in het Turkse stoombad. Geniet daarna lekker van een hapje en drankje in het restaurant en sluit de dag af met een heerlijk wijntje voor de sfeerhaard in uw eigen luxe vakantiehuis. Landgoed Het Grote Zand biedt u een heerlijke vakantie voor heel het gezin in Hooghalen!