Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiepark Drenthe

Lekker er even helemaal tussenuit en genieten van een welverdiende vakantie dat kun je uitstekend in een van de bungalowparken in Drenthe, zeker als je voor Landgoed Het Grote Zand kiest. Dit ruim opgezette vakantiepark ligt tussen vier prachtige natuurgebieden, in een bosrijke omgeving. Maar ook de gezellige stad Assen ligt op korte afstand, net zoals de vele thema-, attractie- en dierenparken. Tijdens een verblijf op het Landgoed Het Grote Zand vakantiepark in Drenthe zijn er dus genoeg mogelijkheden voor iedereen. Je hoeft zelfs niet eens van het park af om te genieten van je vakantie. De mooie accommodaties en de vele faciliteiten op dit bungalowpark in Drenthe zorgen dat je vakantie hier al compleet begint. Voor ieder reisgezelschap is er wel een passende accommodatie te vinden en vermaak is er genoeg voor alle leeftijden.

Actief bezig zijn of lekker ontspannen

Op het vakantiepark in Drenthe heb je een aantal algemene faciliteiten die je vakantie al gelijk een stuk plezieriger maken. Zoals de minimarkt, een wasserette, een restaurant, een snackbar en een eetcafé. Maar ook het overdekte zwembad met kinderbad zal bij iedereen in de smaak vallen. Dan zijn er nog de speeltoestellen, de Kids Club waar Koos in de vakanties langs komt en de verschillende sport en spel mogelijkheden. Er is een sauna en op vijf minuten afstand van het park kun je ook tegen betaling gebruik maken van de verschillende beauty faciliteiten. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om actief bezig te zijn of om lekker te ontspannen tijdens een verblijf op dit bungalowpark in Drenthe. Op het vakantiepark is de wifi gratis.

Ontdek de faciliteiten

Een eigen sauna of liever een bubbelbad?

Heerlijk ontspannen kun je ook in de accommodaties op het vakantiepark, deze zijn echt van alle gemakken voorzien. Sommige typen hebben zelfs een eigen sauna of een bubbelbad. Het park heeft verschillende typen accommodaties zoals de luxe bungalows, wellness bungalows, chalets en kindvriendelijke bungalows en de meeste zijn vrijstaand. Hier kun je heerlijk genieten van een goed boek op je eigen terras, wat bij sommige accommodaties ook voor een deel overdekt is. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor de kindvriendelijke bungalows of voor een accommodatie voor 12 personen. En misschien vind je het wel leuk om in een traditionele bedstee te slapen tijdens je verblijf in een vakantiepark in Drenthe.

Ontdek onze accommodaties

De veelzijdige omgeving van de vakantieparken in Drenthe

Op Landgoed Het Grote Zand kun je ook fietsen huren om de omgeving te verkennen. De vier schitterende natuurgebieden: Het Heuvinger Zand, Het Witte Zand, Het Noorder- en Hijkerveld en Het Groote Zand bieden tal van mooie wandel- en fietsroutes. Maar je kunt ook andere leuke uitstapjes maken, bijvoorbeeld naar het interactieve Gevangenismuseum in Veenhuizen of het Drents Kwartiertje. Bij het Drents Kwartiertje kun je zo’n karakteristieke oude eend huren om een bijzondere route te rijden of een solex. Voor de kinderen zijn er genoeg leuke thema-, dieren- en attractieparken in de buurt. Bijvoorbeeld het Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Maar ook als je een cultuurliefhebber bent, valt er in Drenthe genoeg te ontdekken.

Ontdek de omgeving
<