Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiehuis Drenthe

Vakantiehuisjes in Drenthe zijn een ideale keuze voor de verwende vakantieganger. Zeker de vakantiehuizen op Landgoed Het Grote Zand. Dit vakantiepark heeft niet alleen een schitterende ligging tussen vier natuurgebieden met uitgestrekte bossen en heidevelden, maar ook het vakantiepark zelf is zeer compleet. Dan zijn er nog de mooie steden en karakteristieke dorpen in Drenthe die leuke mogelijkheden voor uitstapjes bieden tijdens het verblijf. Ook voor de kinderen valt er genoeg te doen en te ontdekken, zowel op het park als in de directe omgeving. Deze vakantiehuizen in Drenthe zijn een perfecte keuze voor zowel de sportieve vakantieganger, de cultuurzoeker, de rustzoeker en de familievakantie. Eigenlijk voor iedereen.

Voor ieder reisgezelschap een heerlijke accommodatie

Een andere reden waarvoor je er goed aan doet om voor een vakantiehuis in Drenthe op dit mooie vakantiepark te kiezen is de vakantiewoning zelf. De verschillende accommodaties op het ruim opgezette park zijn allemaal van alle gemakken voorzien. Er zijn verschillende typen, zoals de luxe bungalows, de wellness bungalows, de chalets en kindvriendelijke bungalows. Soms wel voor 12 personen. Sommige accommodaties hebben nog een aantal extra faciliteiten die het verblijf wel heel prettig maken. Je moet hier bijvoorbeeld denken aan een eigen infrarood sauna, een solarium, een bubbelbad of een regendouche. Er zijn ook speciale bungalows die geschikt zijn voor mindervaliden. De accommodaties zijn heerlijke plekken om van je rust te genieten en niet alleen in de comfortabele accommodatie. Ook buiten heb je meestal een heerlijk terras met meubilair, soms zelfs deels overdekt. Als de kinderen dit saai vinden, kunnen ze op het vakantiepark genoeg ander vermaak vinden.

Ontdek onze accommodaties

Op het park is vermaak voor iedereen

Bij het vakantiehuisje in Drenthe vind je namelijk ook nog tal van faciliteiten die het verblijf op vakantiepark nog leuker maken. We beginnen met de gratis wifi op het park. Daarnaast is er ook een overdekt zwembad voor de waterpret met een speciaal kinderbad. Voor de kinderen is er ook een Kids Club op het vakantiepark en Koos wil hier in de vakanties nog weleens zijn gezicht laten zien. Natuurlijk zijn er ook verschillende speelplekken en er zijn sportieve mogelijkheden. Maar er is ook een minimarkt en er zijn meerdere eetgelegenheden.

Ontdek onze faciliteiten

De boeiende omgeving van het vakantiehuis in Drenthe

Op het vakantiepark kun je ook fietsen huren zodat je de omgeving van het vakantiehuisje in Drenthe kunt verkennen. Er zijn tal van mooie fietsroutes, zowel voor de beginners, voor de gevorderden als voor de mtb’ers. Wandelen is hier natuurlijk ook heerlijk. Ga ook eens de indrukwekkende hunebedden bekijken, het Hunebedcentrum ligt in de buurt. Ook het Herinneringscentrum Kamp Westerbork is erg indrukwekkend. Even terug in de tijd kun je bij het Monumentendorp Orvelte met zijn unieke Drentse karakter. De prachtige rietgedekte Saksische boerderijen staan niet voor niets op de monumentenlijst. Het is een leuk uitje voor het hele gezin. In de omgeving van het vakantiepark zijn er ook verschillende speel-, attractie- en dierenparken die de kinderen erg leuk zullen vinden.

Ontdek de omgeving
<