Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantie Nederland

Een vakantie in Nederland is eigenlijk altijd al populair geweest onder de toeristen, maar de laatste tijd wordt een vakantie in eigen land steeds populairder. Tijdens reizen door andere landen beseffen we vaak dat we in Nederland eigenlijk ook een bijzonder en gevarieerd landschap hebben, en leren we van de buitenlandse toeristen dat er nog voldoende plekken in ons eigen land zijn die we nog niet verkend hebben!
 

Vakantie Nederland: Genieten van het Drentse landschap

Tijdens je vakantie in Nederland wil je natuurlijk heerlijk genieten en daarvoor ben je in Hooghalen aan het juiste adres. Met een verblijf op Landgoed Het Grote Zand bevind je je vlak bij huis, maar heb je direct het heerlijke vakantie gevoel. Ook al ben je maar een weekendje weg tijdens je vakantie in Nederland, bij ons kun je optimaal van je vakantie genieten. Ons Landgoed is ruim van opzet en ligt midden in een prachtige omgeving. Het wordt omringd door een aantal bijzondere natuurgebieden en vanaf het Landgoed loop je direct de heide op, waar je prachtige wandelingen kunt maken. Ook de zonsopkomst en zonsondergang zorgen hier voor prachtige momenten en tijdens de schemering laten veel dieren zich zien. Ook kun je de hele dag door op zoek gaan naar de kudde Schotse Hooglanders die de natuurgebieden begrazen en daarmee de begroeiing op een natuurlijke manier in stand houden.

Ontdek de omgeving

Vakantie Nederland: Verblijven in comfortabele accommodaties

Tijdens je vakantie in Nederland kun je in verschillende accommodaties verblijven. Zo zijn er een aantal chalets, maar ook diverse grotere vrijstaande landhuizen beschikbaar. Op Landgoed Het Grote Zand verblijf je zelfs met 12 personen in dezelfde woning! Bekijk dus snel in welke accommodatie je wilt verblijven tijdens je vakantie in Nederland!

Ontdek onze accommodaties

Vakantie Nederland: Uitgebreide faciliteiten

Wanneer je op ons Landgoed verblijft tijdens je vakantie in Nederland komt het je aan niets te kort. Je bevindt je in een prachtige omgeving die je veel afwisseling te bieden heeft, en ook op het park beschik je over comfortabele faciliteiten zodat je heerlijk kunt genieten. Zo beschikt ons Landgoed over een binnenzwembad met een apart peuterbad, een sauna, een zonnebank en een stoombad. Ook vind je op ons Landgoed diverse horecagelegenheden, een aantal speelfaciliteiten zoals een junglebos, een air trampoline, een zandbak en speeltuinen, en diverse sportfaciliteiten zoals een voetbal- en volleybalveld.

Ontdek onze faciliteiten

Vakantie Nederland boeken

Kom je ook op Landgoed Het Grote Zand verblijven tijdens je vakantie in Nederland? Bekijk dan snel onze aanbiedingen, onze luxe accommodaties of ga direct naar de boekingsmachine om te zien op welke data je in welke accommodaties kunt verblijven!

Zoek en boek uw ideale vakantie
<