Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantie Nederland

Een vakantie in Nederland is eigenlijk altijd al populair geweest onder de toeristen, maar de laatste tijd wordt een vakantie in eigen land steeds populairder. Tijdens reizen door andere landen beseffen we vaak dat we in Nederland eigenlijk ook een bijzonder en gevarieerd landschap hebben, en leren we van de buitenlandse toeristen dat er nog voldoende plekken in ons eigen land zijn die we nog niet verkend hebben!
 

Vakantie Nederland: Genieten van het Drentse landschap

Tijdens uw vakantie in Nederland wilt u natuurlijk heerlijk genieten en daarvoor bent u in Hooghalen aan het juiste adres. Met een verblijf op Landgoed Het Grote Zand bevind u zich vlak bij huis, maar heeft u direct het heerlijke vakantie gevoel. Ook al bent u maar een weekendje weg tijdens uw vakantie in Nederland, bij ons kunt u optimaal van uw vakantie genieten. Ons Landgoed ligt is ruim van opzet en ligt midden in een prachtige omgeving. Het wordt omringd door een aantal bijzondere natuurgebieden en vanaf het Landgoed loopt u direct de heide op, waar u prachtige wandelingen kunt maken. Ook de zonsopkomst en zonsondergang zorgen hier voor prachtige momenten en tijdens de schemering laten veel dieren zich zien. Ook kunt u de hele dag door op zoek gaan naar de kudde Schotse Hooglanders die de natuurgebieden begrazen en daarmee de begroeiing op een natuurlijke manier in stand houden.

Ontdek de omgeving

Vakantie Nederland: Verblijven in comfortabele accommodaties

Tijdens uw vakantie in Nederland kunt u in verschillende accommodaties verblijven. Zo zijn er een aantal chalets, maar ook diverse grotere vrijstaande landhuizen beschikbaar. Op Landgoed Het Grote Zand verblijft u zelfs met 12 personen in dezelfde woning! Bekijk dus snel in welke accommodatie u wilt verblijven tijdens uw vakantie in Nederland!

Ontdek onze accommodaties

Vakantie Nederland: Uitgebreide faciliteiten

Wanneer u op ons Landgoed verblijft tijdens uw vakantie in Nederland komt het u aan niets te kort. U bevind zich in een prachtige omgeving die u veel afwisseling te bieden heeft, en ook op het park beschikt u over comfortabele faciliteiten zodat u heerlijk kunt genieten. Zo beschikt ons Landgoed over een binnenzwembad met een apart peuterbad, een sauna, een zonnebank en een stoombad. Ook vind u op ons Landgoed diverse horecagelegenheden, een aantal speelfaciliteiten zoals een junglebos, een air trampoline, een zandbak en speeltuinen, en diverse sportfaciliteiten zoals een voetbal- en volleybalveld.

Ontdek onze faciliteiten

Vakantie Nederland boeken

Komt u ook op Landgoed Het Grote Zand verblijven tijdens uw vakantie in Nederland? Bekijk dan snel onze aanbiedingen, onze luxe accommodaties of ga direct naar de boekingsmachine om te zien op welke data u in welke accommodaties kunt verblijven!

Zoek en boek uw ideale vakantie
<