Reviews

Landgoed Het Grote Zand scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4.059 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

Anoniem24 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden

Heerlijk rustig

Anoniem22 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden

Het was een mooi, nieuw en schoon huis met alles goed werkend. We waren zeer tevreden

N. Prins21 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid

Verblijf was zeer goed, enige opmerking zijn de piepende deurklinken. Met kinderen zorgt dit wel eens voor wat onrust.

E.F. de la Croix21 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden

Een prachtig, rustig park in een mooie omgeving! De service van de medewerkers is fantastisch! Dit in tegenstelling tot de functionarissen van het hoofdkantoor in Goes...

Anoniem20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden

Mankement werd na melding niet gevonden of verholpen. Bij vertrek nogmaals gemeld. Schoonmaak douches moet beter. Veel stof op douchekoppen en onder sauna.
Mooie woning met goede indeling en fijne living. Keuken ook prima.

Jan Werkhoven20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden

Rustig en mooi gelegen park

Johan Timmermans20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden

Heerlijk. Mooie huisjes met fantastische ligging midden in de natuur

A van der Vis20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden

Heel goed, super fijn huis

Anoniem20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid

Prima park, fijne medewerkers alleen het huisje was echt niet schoon.
Toilet rook sterk naar urine, hoeken plafon en onder bedden en banken flinke stofnesten/spinnenwebben, we hadden een peuter bij ons en zijn auto’s verdwenen daar regelmatig onder, niet fris. Ook lag nog een oud koekje in een keukenkastje en zat er een grote plakkerige vlek op de salontafel, niet secuur genoeg geweest.
Huisje is toegankelijk voor honden maar de honden lucht was sterk aanwezig vooral in de zitkamer, heeft misschien met het hoogpolige carpet te maken. Zou zeker het hoogpolige carpet rond de salon tafel vervangen voor een vlak carpet waar geen honden haar in verstopt raakt en de sierkussens op de bank met lintjes en balletjes zijn natuurlijk erg leuk kauw materiaal voor honden, ga je dus niet lekker zelf met je hoofd op liggen. Deze zijn nodig aan vervanging toe.
Bij aankomst zagen we dat 2 lampen het niet deden, zijn wel heel snel vervangen. En we misten 2 linnen pakketten ook dat was snel opgelost maar toch jammer.
Eerste ervaring Roompot, is ons wat tegengevallen. Schoon huis maakt of breekt onze vakantie niet, we hebben een zeer plezierig weekend gehad, maar het is wel de eerste indruk.

P. Gouwens18 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden

Heel rustig; uitermate goed uitgerust huisje. Mooie omgeving. Leuk en sfeervol huisje. Wij komen terug!!