Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Wildlands

  • Regio: Drenthe
  • Plaats: Emmen

Wildlands Adventure Zoo is het domein van veel verschillende diersoorten. Van de grote olifanten tot de kleine pinguïns en van glibberige slangen tot aapjes die er schattig uit zien. Tijdens een bezoek aan het dierenpark kunt u langsgaan bij al deze bewoners. Ga langs de slangen en wie weet loopt er een verzorger rond met een slang die u mag aanraken. Of ga bij de mantelbavianen kijken rond voedertijd dan kunt u de verzorger misschien wel helpen met het voeren van deze grote kolonie apen. Maak een boottocht in de jungola, ga op safari in de serenga en ontdek de dieren in nortica. Kinderen kunnen spelen in speelexpeditie Animazia. Lekker klimmen en klauteren en dat het hele jaar door, want het is lekker binnen. Volwassenen kunnen heerlijk genieten van een drankje en hapje op het terras.

Wildlands ligt op een half uurtje rijden vanaf Landgoed Het Grote Zand.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.