Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Herinneringscentrum Kamp Westerbork

  • Regio: Drenthe
  • Plaats: Hooghalen

Het Herinneringscentrum Kamp Westerbork in Hooghalen is een museum waar verteld wordt over het leven van slachtoffers en overlevenden van het kamp. Meer dan honderdduizend namen van de slachtoffers worden continu geprojecteerd. Persoonlijke verhalen kunt u lezen en beluisteren. Filmbeelden van toen, een barak zoals die eruit zag in de Tweede Wereldoorlog, een duidelijk beeld van hoe het kamp was en voor kinderen is dit museum ook erg interessant. Er worden voor hen speciale activiteiten georganiseerd. Het centrum geeft een duidelijk beeld van wat er zich allemaal heeft afgespeeld in kamp Westerbork en waar het kamp allemaal voor gediend heeft.

Herinneringscentrum Kamp Westerbork ligt op wandelafstand (+/- 1,5 km) van Landgoed Het Grote Zand.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.