Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Omgeving

Rondom Landgoed Het Grote Zand vindt u maar liefst vier natuurgebieden. Het Heuvinger Zand, Het Witte Zand, Het Noorder- en Hijkerveld en uiteraard Het Groote Zand. Natuurliefhebbers komen dan ook niets tekort. Genoeg natuur om heerlijk te wandelen of ontspannende fietstochten te maken. Wie weet komt u nog wel reeën, hazen, eekhoorntjes of konijntjes tegen. De kans bestaat zelfs dat u oog in oog komt te staan met één van de Schotse Hooglanders die het gebied bewonen. Hun begrazing zorgt er voor dat het gebied zijn oorspronkelijke karakter behoudt. Wilt u liever winkelen of genieten op een terrasje dan kunt u een bezoek brengen aan de gezellige centrums van Hoogeveen, Emmen en Assen. Ook Hooghalen zelf biedt genoeg winkel- en horecagelegenheden. In de omgeving zijn verschillende activiteiten te ondernemen. Uw kinderen kunnen zich uitleven bij Plopsa Indoor of kennis maken met de vele dieren in Wildlands. Maak een tochtje op een solex. Bezoek Kamp Westerbork, het Hunebedcentrum of museumdorp Orvelte. Genoeg leuke dagjes uit in Drenthe!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.