Heerlijk genieten in onze groepsaccommodatie Drenthe

Bent u samen met uw familie of vrienden op zoek naar een geschikte vakantiebestemming, dan moet u zeker onze groepsaccommodaties in Drenthe even bekijken. Met z'n allen in dezelfde woning verblijven heeft namelijk een flink aantal voordelen die uw vakantie nog leuker maken! Verblijft u samen in een van onze groepsaccommodaties Drenthe, dan kunt u iedere ochtend gezellig samen ontbijten. U hoeft natuurlijk niet uw hele vakantie op elkaars lip te zitten, maar kunt er zelf ook lekker op uit trekken. 's avonds ontmoet u elkaar weer voor een lekker hapje en een drankje, en vertelt u elkaar over wat u overdag allemaal mee heeft gemaakt. Tijdens een verblijf in een groepsaccommodatie Drenthe hoeft u niet meer tussen woningen heen en weer te lopen, maar geniet u samen van een gezellige vakantie in Nederland.

Onze groepsaccommodaties

Verblijft u in een van onze groepsaccommodaties in Drenthe, dan verblijft u in een sfeervolle woning voor 8, 10 of 12 personen. Onze woningen zijn zeer goed onderhouden en zorgen voor een comfortabele vakantie. Ook verblijft u niet in oude grootschalige woningen, maar in een luxe groepsaccommodatie waarin de voorzieningen afgestemd zijn voor een comfortabele vakantie. Onze accommodaties zijn dan ook perfect geschikt voor een gezellig familieweekend Drenthe, of een gezellig weekend weg met vrienden of collega’s.

Op ons park vindt u een groot aanbod aan groepsverblijven Drenthe. Alle woningen op ons park zijn in particuliere eigendom, wat er voor zorgt dat iedere woning een andere indeling en inrichting heeft. De basisvoorzieningen voldoen uiteraard in iedere woning aan de standaard, waardoor u altijd van een heerlijke vakantie in uw groepsaccommodatie Drenthe kunt genieten.

Algemene accommodatie faciliteiten

Al onze groepsaccommodaties Drenthe beschikken naast de hier boven genoemde voorzieningen nog over een aantal standaard faciliteiten. Iedere woning beschikt natuurlijk over een comfortabele woonkamer met een televisie en in sommige woning kunt u tegen betaling gebruik maken van draadloos internet. Naast de genoemde woning faciliteiten is het in sommige woningen daarnaast mogelijk om extra voorkeuren bij te boeken zoals een sfeerhaard, een combimagnetron of een comfortabele sauna om uw vakantie in uw groepsaccommodatie Drenthe wel heel comfortabel te maken! Natuurlijk kunt u tijdens uw verblijf in een van de groepsverblijven ook gebruik maken van al onze parkfaciliteiten. Bekijk onze faciliteiten pagina voor een overzicht van alle faciliteiten op Landgoed Het Grote Zand.