Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Heerlijk genieten in onze groepsaccommodatie Drenthe

Ben je samen met je familie of vrienden op zoek naar een geschikte vakantiebestemming, dan moet je zeker onze groepsaccommodaties in Drenthe even bekijken. Met z'n allen in dezelfde woning verblijven heeft namelijk een flink aantal voordelen die je vakantie nog leuker maken! Verblijf je samen in een van onze groepsaccommodaties Drenthe, dan kun je iedere ochtend gezellig samen ontbijten. Je hoeft natuurlijk niet je hele vakantie op elkaars lip te zitten, maar kunt er zelf ook lekker op uit trekken. 's avonds ontmoet je elkaar weer voor een lekker hapje en een drankje, en vertel je elkaar over wat je overdag allemaal mee hebt gemaakt. Tijdens een verblijf in een groepsaccommodatie Drenthe hoef je niet meer tussen woningen heen en weer te lopen, maar geniet je samen van een gezellige vakantie in Nederland.

Onze groepsaccommodaties

Verblijft je in een van onze groepsaccommodaties in Drenthe, dan verblijf je in een sfeervolle woning voor 8, 10 of 12 personen. Onze woningen zijn zeer goed onderhouden en zorgen voor een comfortabele vakantie. Ook verblijf je niet in oude grootschalige woningen, maar in een luxe groepsaccommodatie waarin de voorzieningen afgestemd zijn voor een comfortabele vakantie. Onze accommodaties zijn dan ook perfect geschikt voor een gezellig familieweekend Drenthe, of een gezellig weekend weg met vrienden of collega’s.

Op ons park vind je een groot aanbod aan groepsverblijven Drenthe. Alle woningen op ons park zijn in particuliere eigendom, wat er voor zorgt dat iedere woning een andere indeling en inrichting heeft. De basisvoorzieningen voldoen uiteraard in iedere woning aan de standaard, waardoor je altijd van een heerlijke vakantie in je groepsaccommodatie Drenthe kunt genieten.

Algemene accommodatie faciliteiten

Al onze groepsaccommodaties Drenthe beschikken naast de hier boven genoemde voorzieningen nog over een aantal standaard faciliteiten. Iedere woning beschikt natuurlijk over een comfortabele woonkamer met een televisie en in sommige woning kun je tegen betaling gebruik maken van draadloos internet. Naast de genoemde woning faciliteiten is het in sommige woningen daarnaast mogelijk om extra voorkeuren bij te boeken zoals een sfeerhaard, een combimagnetron of een comfortabele sauna om je vakantie in uw groepsaccommodatie Drenthe wel heel comfortabel te maken! Natuurlijk kun je tijdens je verblijf in een van de groepsverblijven ook gebruik maken van al onze parkfaciliteiten. Bekijk onze faciliteiten pagina voor een overzicht van alle faciliteiten op Landgoed Het Grote Zand.

<