Genieten op ons vakantiepark Drenthe

Wanneer u op zoek bent naar een vakantiepark in Drenthe, dan heeft u de keuze uit een flink aantal verschillende vakantieparken. Drenthe is een populaire provincie voor vakantiegangers in alle leeftijden. Landgoed Het Grote Zand biedt u comfortabele accommodaties, uitgebreide faciliteiten en een prachtige omgeving zodat u tijdens uw verblijf op een Drenthe vakantiepark leuke uitstapjes kunt gaan maken. Al deze factoren vind u op Landgoed Het Grote Zand, een van de leukste vakantieparken in Drenthe! Samen zorgen we voor een fantastische vakantie in een bungalowpark Drenthe!

Dit maakt ons park een van de leukste vakantieparken in Drenthe:

  • Een gastvrij onthaal
  • Direct toegang tot de heide vanaf het park
  • Comfortabele vakantiehuizen voor iedereen
  • Verschillende leuke parkfaciliteiten

Een heerlijke uitvalsbasis in een fantastische omgeving!

Landgoed Het Grote Zand is een gezellig vakantiepark net buiten Hooghalen. Ons park ligt in een groene omgeving en grenst direct aan een prachtig heidegebied. Vanaf ons landgoed loopt u direct de heide op waar u heerlijke wandel- of fietstochten kunt maken. Ook vind u hier prachtige bossen met vennetjes, waar u in de vroege ochtend uurtjes verschillende dieren kunt spotten. Uw vakantiehuis Drenthe op ons vakantiepark Drenthe is dan ook een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke ochtend of avondwandeling. Op vakantiepark Landgoed Het Grote Zand vindt u natuurlijk ook verschillende faciliteiten die uw vakantie onvergetelijk maken!

Genieten in onze accommodaties

Op ons vakantiepark Drenthe heeft u de keuze uit verschillende soorten vakantiehuizen. Zo kunt u gezellig met het gezin in een 4-persoons woning verblijven, maar kunt u ook uw hele familie meenemen en met z’n allen in een 12-persoons woning verblijven. In het overzicht hiernaast ziet u direct uit welke woningen u op ons vakantiepark Drenthe kunt kiezen, en met hoeveel mensen u hierin kunt verblijven. Kom heerlijk genieten van een fantastische vakantie op Landgoed Het Grote Zand, één van de mooiste vakantieparken Drenthe!