Heerlijk ontspannen in een comfortabele bungalow Drenthe!

Bent u op zoek naar een leuke bungalow Drenthe waarin u van een heerlijke vakantie kunt gaan genieten? Een verblijf in een bungalow zorgt er voor dat u ontspannen van uw vakantie geniet terwijl u uw eigen tempo bepaalt. Lekker lang uitslapen en uitgebreid ontbijten of juist vroeg op pad om de omgeving te gaan ontdekken, in uw bungalow Drenthe trekt u uw eigen plan!

Maak kennis met onze bungalows

De bungalows Drenthe op ons park zijn allen in particulier eigendom, wat er voor zorgt dat iedere bungalow anders is. Alle bungalows zijn natuurlijk uitgerust met handige voorzieningen zodat u optimaal van uw verblijf kunt genieten. Op ons park vindt u bungalows in Drenthe voor 4, 6, 8, 10 en 12 personen, waardoor u gezellig samen met uw partner, maar ook met de hele familie van een vakantie kunt genieten!

Een verblijf in een heerlijke bungalow in Drenthe in combinatie met de prima faciliteiten van ons vakantiepark zorgen er voor dat u niets te kort komt tijdens uw vakantie. U kunt bijvoorbeeld eerst heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad en vervolgens een drankje nuttigen op het terras, of juist met de kinderen klimmen en klouteren in het jungle bos. Wat u ook gaat doen, ’s avonds komt u altijd weer heerlijk thuis in uw bungalow Drenthe op Landgoed Het Grote Zand!

Trek er lekker op uit!

Natuurlijk kunt u vanuit uw vakantiebungalow Drenthe ook verschillende leuke en interessante uitstapjes gaan maken. Op slechts enkele kilometers van ons park vindt u het herinneringscentrum kamp Westerbork waar op een indrukwekkende manier verteld wordt over de functie van het kamp in de Tweede Wereldoorlog. Ook in Orvelte kunt u terug in de tijd gaan en verschillende oude ambachten bekijken. Natuurlijk zijn er in de omgeving van onze vakantiebungalows Drenthe ook leuke activiteiten voor kinderen te vinden zoals Verkeerspark Assen en Plopsa indoor in Coevorden. Een overzicht van alle leuke uitstapjes in de omgeving vindt u op onze dagje uit pagina.

Kom ook genieten in een bungalow Drenthe!

Zoals u al leest is een vakantie in een bungalow Drenthe het perfecte startpunt voor vele leuke uitstapjes. Natuurlijk geniet u ook op ons park van een heerlijke tijd! Komt u ook uw vakantie vieren in een vakantiewoning in Drenthe op Landgoed Het Grote Zand? Bekijk dan snel al onze bungalows!