Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Kom genieten op ons comfortabele bungalowpark in Drenthe!

Bungalowpark Landgoed Het Grote Zand is een sfeervol bungalowpark Drenthe waar je midden in een prachtige omgeving heerlijk kunt ontspannen! Geniet heerlijk in je comfortabele bungalow, neem een duik in ons zwembad of geniet van een heerlijke pannenkoek in het restaurant op ons park! Natuurlijk kun je er ook lekker op uit trekken om de prachtige omgeving van ons bungalowpark in Drenthe te gaan ontdekken!

Rust en ruimte

Ga bijvoorbeeld lekker winkelen in Assen of Hoogeveen, breng een bezoekje een van de historische hunebedden of bezoek het indrukwekkende herinneringscentrum Westerbork. Natuurlijk kun je in Drenthe ook uitgebreid van de prachtige natuur gebieden. Je vindt namelijk een hoop rust en ruimte rondom ons park. Bosrijke gebieden wisselen de prachtige heidevelden af en zorgen er voor dat je heerlijk ontspant. Wis je dat je direct vanaf ons park de heide op loopt?

Ontdek de omgeving

Leuke uitstapjes in de buurt

Ook voor gezinnen met kinderen zijn er genoeg leuke uitstapjes te maken tijdens je vakantie op ons bungalowpark in Drenthe. Wat dacht je bijvoorbeeld van Plopsa Indoor Coevorden of Dierenpark Emmen? Maar natuurlijk kun je ook gezellig op in je vakantiehuis Drenthe blijven waar heel het gezin absoluut een heerlijke tijd beleeft!

Ontdek de activiteiten

Ook genieten van een heerlijke vakantie op een bungalowpark?

Heb je ook zin in een heerlijke vakantie op een bungalowpark in Drenthe samen met je partner, familie of gezin? Lekker er eventjes tussenuit om volledig te ontspannen, of gezellig samen iets te vieren? Bekijk dan snel de bungalows op ons bungalowpark. Landgoed Het Grote Zand, één van de mooiste bungalowparken in Drenthe, heeft voor iedereen een heerlijke accommodatie!

Zoek en boek uw ideale vakantie!
<