Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Bungalow Drenthe

Lekker er even tussenuit in eigen land voor een weekend, een week of langer. Met een bungalow in Drenthe kan het eigenlijk nooit lang genoeg zijn. Landgoed Het Grote Zand is een prachtig vakantiepark bij Hooghalen en dit park wordt omringd door vier natuurgebieden. Hier kun je genieten van een afwisselend landschap. De prachtige heide, de bossen en de zandverstuivingen wisselen elkaar af. Maar het park ligt ook vlakbij Assen en Groningen, twee mooie steden die zeker een bezoek waard zijn. Heb je helemaal geen zin om van het vakantiepark af te gaan, dan is er bij Het Grote Zand ook genoeg vertier en mogelijkheden om je op het park te vermaken.

Luxe accommodaties met veel faciliteiten

Alle accommodaties op Landgoed Het Grote Zand zijn vrijstaand. Er zijn verschillende typen accommodaties zoals luxe bungalows, wellness bungalows, chalets, kindvriendelijke bungalows. Sommige accommodaties zijn geschikt voor mindervaliden. Voor iedereen is er hier dus wel een comfortabele bungalow in Drenthe te vinden. Zelfs als je met een gezelschap van 10 personen bent, heeft dit vakantiepark mogelijkheden voor een fijne bungalow in Drenthe. Sommige accommodaties hebben ook wat extra faciliteiten, zoals een eigen infrarood sauna, een solarium, een regendouche of een bubbelbad. Dat is nog eens extra genieten. Bij de bungalows in Drenthe vind je meestal ook een gemeubileerd terras, sommige terrassen zijn zelfs deels overdekt zodat je ook met wat regen buiten kunt zitten. Relaxen in je accommodatie is geen enkel probleem, sterker nog de accommodaties zijn van alle gemakken voorzien.

Ontdek onze accommodaties

Van verveling is geen sprake op het vakantiepark

Ook de faciliteiten bij deze bungalows in Drenthe maken het verblijf extra leuk. Met het hele gezin naar het overdekte zwembad of lekker uit eten bij een van de eetgelegenheden. Voor de kinderen zijn er verschillende speeltoestellen en er is een recreatieruimte en mogelijkheden voor sportieve activiteiten. Bij dit vakantiepark heb je gratis wifi. Er zijn ook wellness faciliteiten en op een paar minuten minuten afstand kun je tegen betaling gebruik maken van beauty faciliteiten. Op het park kun je ook fietsen huren waarmee je de schitterende omgeving kunt verkennen. Je hebt dus genoeg te doen en te ontdekken op dit vakantiepark.

Ontdek onze faciliteiten

Bungalows in Drenthe omringd door prachtige natuurgebieden

Wil je buiten het park op verkenningstocht, dan heb je ook talloze mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld op de fiets of wandelend de natuurgebieden in trekken of de hunebedden gaan bekijken. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden voor leuke dagjes uit in de buurt, zoals naar het Speelparadijs Cowboys en Indianen. In dit indoor en outdoor speelparadijs in Coevorden kunnen de kinderen lekker ravotten en spelen. In Coevorden zit ook het Plopsa Indoor wat de kinderen ook geweldig zullen vinden. In de omgeving van dit bungalowpark zitten veel speel-, attractie- en dierenparken, dus de kinderen komen in deze omgeving niets te kort. Maar je vindt er ook talloze musea, karakteristieke dorpjes en natuurlijk de prachtige natuurgebieden zoals het Nationaal Park Dwingelderveld.

Ontdek de omgeving
<