Accommodaties

Onze vakantiehuizen Landgoed Het Grote Zand

Voor een heerlijke vakantie in Drenthe bent u op ons park aan het juiste adres. Midden in een prachtige omgeving vindt u bij ons uw perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes langs de pittoreske Drentse dorpjes. Weer terug in uw vakantiehuis op Landgoed Het Grote Zand komt u heerlijk bij van een mooie dag vol nieuwe indrukken. Onze vakantiehuizen op Landgoed Het Grote Zand zijn beschikbaar voor 4, 6, 8, 10 en 12 personen, waardoor er voor iedereen wel een geschikt verblijf aanwezig is.


Op ons park heeft u de keuze uit verschillende soorten bungalows en vakantiehuizen. Landgoed Het Grote Zand bezorgt u een heerlijke comfortabele vakantie, in mooie vakantieverblijven die van alle gemakken zijn voorzien. Zoekt u een knus vakantieverblijf waar u samen met uw partner romantisch kunt genieten, dan bieden wij een heerlijke sfeervolle bungalow. Landgoed Het Grote Zand heeft daarnaast ook diverse grotere vakantiehuizen voor wel 10 of 12 personen, waar u gezellig met de hele familie kunt genieten van een fantastische vakantie! Zoekt u een luxere woning met daarin een heerlijke sauna? Ook dan is er een geschikt vakantiehuis op Landgoed Het Grote Zand voor u!

Kunt u niet kiezen?

Kunt u niet kiezen, heeft u geen specifieke voorkeur voor een woning of laat u de keuze van uw woning van de prijs afhangen? Bekijk dan welke accommodaties er op uw gewenste aankomstdatum beschikbaar zijn. Selecteer uw gewenste aankomstdatum en verblijfsduur in onze prijzen en beschikbaarheid en bekijk direct welke bungalows er op Landgoed Het Grote Zand tijdens uw vakantie beschikbaar zijn.

Foto's

Accommodatie Landgoed Het Grote Zand
Chalet Het Grote Zand
Bungalow Landgoed Het Grote Zand
Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline