Aanbiedingen

Een hoop voordeel met onze aanbiedingen Drenthe!

Zoekt u naar een voordelige vakantie in de prachtige provincie Drenthe? Op deze pagina vindt u een overzicht van alle actuele aanbiedingen op Landgoed Het Grote Zand. Zo profiteert u direct van een mooie korting op uw vakantie in Drenthe! Het hele jaar door kunt u bij ons kiezen uit verschillende aanbiedingen. Drenthe is daardoor een wel hele voordelige vakantiebestemming! De schoolvakanties hebben meestal hun eigen aanbieding waarin u profiteert van extra voordeel. De last minute aanbieding is het hele jaar door beschikbaar, waardoor u nu nog makkelijker een vakantie op korte termijn boekt! Ook kunt u regelmatig gebruik maken van onze familievilla special. Deze aanbieding Drenthe zorgt ervoor dat u met uw vrienden of familie van een hele voordelige vakantie geniet!

De omgeving van het Landgoed is uitermate geschikt voor dagen lang plezier. Geniet van de prachtige natuur, of maak een uitstapje naar een van de grotere steden in de omgeving. Bezoek een van de vele musea of pretparken, of geniet lekker van de uitgebreide faciliteiten op het park. Neem een heerlijke duik in het zwembad en ontspan in de sauna, of speel actief een potje volleybal op het volleybal veld. Laat u culinair verwennen in het restaurant en drink na afloop een drankje in de bar. Met een aanbieding Landgoed Het Grote Zand houdt u geld over voor leuke dingen!

Op ons park is er voor iedereen een geschikte accommodatie beschikbaar. Of u nu romantisch met z’n tweeën of juist met een grotere groep van een vakantie wilt genieten, de aanbiedingen Landgoed Het Grote Zand zorgen voor een mooi voordeel op uw vakantiebudget.

Bekijk snel alle aanbiedingen Drenthe en profiteer van een voordelige vakantie!

Vroegzomer

Voetbal

Mei en juni zijn heerlijke maanden om op vakantie te gaan. Het is prachtig weer – we zitten immers al bijna in de zomer! – maar, het is nog wel heerlijk rustig. Daar moet van genoten worden!

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 224*

Last-Minute Drenthe

Last minute aanbiedingen

Aankomstdata op korte termijn!
Wilt u ook heerlijk genieten in Drenthe en profiteren van een scherpe korting? Boek dan vandaag nog een last-minute aanbieding!

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 153,-*

Lentespecial

Aanbieding

Aankomsten vanaf 2 maart 2018
Wilt u ook even lekker genieten in de lente? Kom dan een heerlijke vakantie vieren in Drenthe op Landgoed Het Grote Zand!

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 169,-*

Pasen

Pasen aanbieding

Aankomsten op 30 maart 2018
Wilt u ook samen met de familie Pasen vieren? Kom dan genieten van een heerlijke vakantie in Drenthe op Landgoed Het Grote Zand!

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 375,-*

Meivakantie

Aanbieding Het Grote Zand

Aankomsten vanaf 20 april 2018
Heeft u ook al zin in de meivakantie? Boek dan nu een paar dagen weg en geniet van de natuur rondom Landgoed Het Grote Zand!

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 234,-*

Hemelvaart

Fietstocht familie

Aankomst op 9 mei 2018
Hemelvaart is een goed moment voor een vakantie in Drenthe! Boek uw verblijf via deze aanbieding en profiteer van een leuke korting op uw vakantie!

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 410,-*

Pinksteren

Zwembad

Aankomst op 18 mei 2018
Verblijf tijdens het Pinksterweekend op Landgoed Het Grote Zand en profiteer van hoge korting op uw verblijf! Bekijk deze aanbieding en ontdek hoe voordelig u hier met Pinksteren kunt verblijven!

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 385,-*

Zomervakantie

Familievakantie

Aankomsten vanaf 6 juli 2018
Profiteer van een voordelige zomervakantie in Drenthe op Landgoed Het Grote Zand!

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 369,-*

Herfstvakantie

Accommodatie berghoeve

Aankomsten tussen 12 en 26 oktober 2018

Met heel de familie genieten van de herfstvakantie kan nu in Hooghalen wel heel voordelig! Bekijk snel uw voordeel en profiteer van de herfstvakantie aanbieding!

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 244,-*

Winteraanbieding

zwemmen zwemparadijs

Aankomsten in de winter van 2017-2018
Geniet van de winterse sferen met een glaasje wijn bij de sfeerhaard, of kom volledig tot rust in de Finse sauna! Bekijk de mogelijkheden en boek vandaag nog de winter aanbieding!

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 160,-*

* Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak.
Exclusief bijkomende kosten: verplicht bedlinnen à € 7,50 p.p., parklasten/lokale heffingen à € 1,45 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom.
Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline