Aanbiedingen

Een hoop voordeel met onze aanbiedingen Drenthe!

Zoekt u naar een voordelige vakantie in de prachtige provincie Drenthe? Op deze pagina vindt u een overzicht van alle actuele aanbiedingen op Landgoed Het Grote Zand. Zo profiteert u direct van een mooie korting op uw vakantie in Drenthe! Het hele jaar door kunt u bij ons kiezen uit verschillende aanbiedingen. Drenthe is daardoor een wel hele voordelige vakantiebestemming! De schoolvakanties hebben meestal hun eigen aanbieding waarin u profiteert van extra voordeel. De last minute aanbieding is het hele jaar door beschikbaar, waardoor u nu nog makkelijker een vakantie op korte termijn boekt! Ook kunt u regelmatig gebruik maken van onze familievilla special. Deze aanbieding Drenthe zorgt ervoor dat u met uw vrienden of familie van een hele voordelige vakantie geniet!

De omgeving van het Landgoed is uitermate geschikt voor dagen lang plezier. Geniet van de prachtige natuur, of maak een uitstapje naar een van de grotere steden in de omgeving. Bezoek een van de vele musea of pretparken, of geniet lekker van de uitgebreide faciliteiten op het park. Neem een heerlijke duik in het zwembad en ontspan in de sauna, of speel actief een potje volleybal op het volleybal veld. Laat u culinair verwennen in het restaurant en drink na afloop een drankje in de bar. Met een aanbieding Landgoed Het Grote Zand houdt u geld over voor leuke dingen!

Op ons park is er voor iedereen een geschikte accommodatie beschikbaar. Of u nu romantisch met z’n tweeën of juist met een grotere groep van een vakantie wilt genieten, de aanbiedingen Landgoed Het Grote Zand zorgen voor een mooi voordeel op uw vakantiebudget.

Bekijk snel alle aanbiedingen Drenthe en profiteer van een voordelige vakantie!

Last-Minute Drenthe

Last minute aanbiedingen

Aankomstdata op korte termijn!
Wilt u ook heerlijk genieten in Drenthe en profiteren van een scherpe korting? Boek dan vandaag nog een last-minute aanbieding!

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 218,-*

Familievilla special

Familievilla Special

Aankomsten vanaf 18 augustus 2017
Lekker een weekendje weg met familie? Dat kan prima op Landgoed Het Grote Zand! Verblijf in een ruime woning, voorzien van comfortabele faciliteiten en midden in een prachtige omgeving

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 402,-*

Zomervakantie

Familievakantie

Aankomsten vanaf 18 augustus 2017
Profiteer van een voordelige zomervakantie in Drenthe op Landgoed Het Grote Zand!

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 218,-*

Nazomer

Fietsen omgeving drenthe

Aankomsten vanaf 1 september 2017
Wilt u nog even lekker op vakantie en van de laatste zonnestralen van de zomer genieten? Dat kan met de nazomer aanbieding bij Landgoed Het Grote Zand!

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 209,-*

* Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak.
Exclusief bijkomende kosten: verplicht bedlinnen à € 7,50 p.p., parklasten/lokale heffingen à € 1,45 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom.
Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline