Aanbiedingen

Een hoop voordeel met onze aanbiedingen Drenthe!

Zoekt u naar een voordelige vakantie in de prachtige provincie Drenthe? Op deze pagina vindt u een overzicht van alle actuele aanbiedingen op Landgoed Het Grote Zand. Zo profiteert u direct van een mooie korting op uw vakantie in Drenthe! Het hele jaar door kunt u bij ons kiezen uit verschillende aanbiedingen. Drenthe is daardoor een wel hele voordelige vakantiebestemming! De schoolvakanties hebben meestal hun eigen aanbieding waarin u profiteert van extra voordeel. De last minute aanbieding is het hele jaar door beschikbaar, waardoor u nu nog makkelijker een vakantie op korte termijn boekt! Ook kunt u regelmatig gebruik maken van onze familievilla special. Deze aanbieding Drenthe zorgt ervoor dat u met uw vrienden of familie van een hele voordelige vakantie geniet!

De omgeving van het Landgoed is uitermate geschikt voor dagen lang plezier. Geniet van de prachtige natuur, of maak een uitstapje naar een van de grotere steden in de omgeving. Bezoek een van de vele musea of pretparken, of geniet lekker van de uitgebreide faciliteiten op het park. Neem een heerlijke duik in het zwembad en ontspan in de sauna, of speel actief een potje volleybal op het volleybal veld. Laat u culinair verwennen in het restaurant en drink na afloop een drankje in de bar. Met een aanbieding Landgoed Het Grote Zand houdt u geld over voor leuke dingen!

Op ons park is er voor iedereen een geschikte accommodatie beschikbaar. Of u nu romantisch met z’n tweeën of juist met een grotere groep van een vakantie wilt genieten, de aanbiedingen Landgoed Het Grote Zand zorgen voor een mooi voordeel op uw vakantiebudget.

Bekijk snel alle aanbiedingen Drenthe en profiteer van een voordelige vakantie!

Last-Minute Drenthe

Last minute aanbiedingen

Aankomstdata op korte termijn!
Wilt u ook heerlijk genieten in Drenthe en profiteren van een scherpe korting? Boek dan vandaag nog een last-minute aanbieding!

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 192,-*

Summer Sale

Familievakantie

Aankomsten in juli en augustus 2018
Profiteer van een voordelige zomervakantie in Drenthe op Landgoed Het Grote Zand!

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 218,-*

Familievillavoordeel

Familievilla Midweek Spektakel

Een fijne vakantie met een grote groep? Met familievillavoordeel boekt u een verblijf op Landgoed Het Grote Zand en krijgt u een leuke korting!

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 383,-*

Nazomer

Fietsen omgeving drenthe

Aankomsten vanaf 17 augustus 2018
Wilt u nog even lekker op vakantie en van de laatste zonnestralen van de zomer genieten? Dat kan met de nazomer aanbieding bij Landgoed Het Grote Zand!

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 170,-*

Herfstvakantie

Accommodatie berghoeve

Aankomsten tussen 12 en 26 oktober 2018

Met heel de familie genieten van de herfstvakantie kan nu in Hooghalen wel heel voordelig! Bekijk snel uw voordeel en profiteer van de herfstvakantie aanbieding!

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 165,-*

Kerstvakantie

Genieten

Aankomsten in de kerstvakantie van 2018
Kom met heel het gezin heerlijk genieten van de kerstvakantie aanbieding in Hooghalen. Geniet van de prachtige omgeving en de comfortabele faciliteiten van het park.

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 232,-*

* Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak.
Exclusief bijkomende kosten: verplicht bedlinnen à € 7,50 p.p., parklasten/lokale heffingen à € 1,45 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom.
Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline